Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 06.18.2024, 10:05 AM (GMT)

News - Haberler

BDDK'nın bazı yetkileri Merkez Bankasına devrediliyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) 6493 Sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamındaki görev ve yetkileri Merkez Bankasına devredilecek, Merkez Bankası ödemeler alanındaki yetkili otorite olacak.

Ayşe Karaman'ın şüpheli ölümü: İddianame kabul edildi

Özel bir hastanede anestezi teknikeri olarak çalışan Ayşe Karaman'ın ölümüyle ilgili erkek arkadaşı şüpheli Özgür T. hakkında "tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Mardin veŞanlıurfa'da eğitime 2 gün ara

Mardin veŞanlıurfa Valiliği yaptığı yazılı açıklama ile eğitime 2 gün ara verildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada Mardin'in Nusaybin, Kızıltepe ve Artuklu ilçelerindeki Suriye sınır hattında bulunan 156 okulda ve Şanlıurfa'nın Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerinin tamamında, Suruçve Birecik ilçelerinde ise sınıra yakın bölgelerdeki okullarda eğitime 2 gün ara verildiğini bildirdi.

Arkeoloğu öldüren Poyraz savunma yaptı

Antalya'nın Kemer ilçesi Çıralı sahilinde, Olimpos Antik Kenti kazı alanı sorumlusu arkeolog Sinan Sertel'i bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

5. TSYDİzmir Voleybol Turnuvası başlıyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek Cİ Group TSYD İzmir Voleybol Turnuvası yarın yapılacak maçlarla başlayacak.

Erinç Yeldan - Küresel ekonomide durgunluğun anatomisi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trKüresel ekonomide durgunluğun anatomisi -2019 yılına ait veriler küresel ekonomide durgunluğun yaygınlaşmakta olduğunu belirtiyor. Dünya Bankası, IMF, OECD ve bir dizi uluslararası kuruluşun 2020 ve sonrasına yönelik öngörüleri dünya ekonomisinde belirgin bir yavaşlamanın ...

Mustafa Balbay - Tırramp’ın tvit’lerindeki!

Tırramp’ın tvit’lerindeki! -Başlık çok “tır”lı oldu, ama bu kadar tırlatmaya karşı umarım aykırı olmaz. Anlaşılan doktorlar, Amerikan Başkanı için, “Bundan sonra istediğiniyesin içsin, ne derse desin” dedi.

Ataol Behramoğlu - Şiir ve barış

Şiir ve barış -Dünya Şiir Hareketi (İngilizcesiyle World Poetry Movement/WPM) 2011’de Colombia’nın Medellin şehrinde, bu şehrin adını taşıyan uluslararası şiir festivali sırasında, bütün kıtalardan ve pek çok ülkeden, aralarında benim de bulunduğu...

Öztin Akgüç - Yalnızlık - ekonomik bağımsızlık

Yalnızlık - ekonomikbağımsızlık -Ülkemize yönelik tehditler, gözdağları, kınamalar, savunmaya çalıştığımız, “Türkiye yalnız bir ülke olarak ekonomikve siyasal bağımsızlığını gözetecek politikalarizlemek zorundadır” görüşünü doğrular nit...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter