Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.22.2024, 10:12 AM (GMT)

News - Haberler

Altun'dan ilginç 4 maaş savunması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evine dört maaş giriyor" açıklamasına Fahrettin Altun'un eşi yanıt verdi. Kendini "kabiliyetli birey" olarak tanımlayan Altun, "ulus ötesi şirketler gibi yapılarda aynı hizmetin karşılığında onlarca kat fazla gelir temin edebilecekken devlette çalışarak büyük fedakarlık gösterdiklerini" belirtti.

Rus Dışişleri: ABD, Basra Körfezi'nde savaş çıkarmak için bahane arıyor

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trABD'nin Basra Körfezi'ne donanma varlıkları göndermek için koalisyon kurma çalışmaları yapmasının endişe verici olduğunu belirten Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Washignton'un Basra Körfezi'nde savaş çıkarmak için bahane aradığı izlenimi uyandırdığını vurguladı.

Kuzey kutbuna ilk Türk bilimsel seferi gerçekleştirildi

Türkiye’den bir grup bilim insanı, dünyada küresel iklim değişikliğinin en fazla etkilediği yerlerden biri olan Kuzey Kutbu’na,“İlk Türk Arktik Bilimsel Seferi”ni İstanbul Teknik Üniversitesi Polar Araştırma Merkezi ( PoLReC) liderliğinde gerçekleştirdi. Türkiye İş Bankası, Arktik’e yapılan İlk Türk Bilimsel Seferi’nin sponsorluğunu üstlendi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter