Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.31.2024, 11:55 PM (GMT)

News - Haberler

Komuta kademesinin seviyesi düşürüldü

YAŞ’ta Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yapılan büyük tasfiyenin ardından komuta kademesinin seviyesi düşürüldü. Kara Kuvvetleri’nde 75, Deniz Kuvvetleri’nde 27, Hava Kuvvetleri’nde 27 general yeni görevlere atandı.

Bataklığın ortasında

Rusya destekli Suriye ordusu, Astana uzlaşısı çerçevesinde TSK’nin de konuşlu olduğu İdlib’de ilerliyor. TSK’nin 8 ve 9 No’lu gözlem noktaları çevresini kuşatıyor.

‘Şehrin ateşi’ Odunpazarı’nda

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nce bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı başladı. 2’si uluslararası 8’i yerli olmak üzere 10 bilim insanı ve sanatçıların katılacağı çalıştay, pazar günü sona erecek.

Ankara'da polis müdahalesi: 17 gözaltı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerine yapılan kayyım atamalarını protesto etmek isteyen HDP'lilere polis müdahalede bulundu, 17 kişi gözaltına alındı.

BM insan hakları uzmanlarından Hindistan'a "Keşmir" çağrısı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trBirleşmiş Milletler (BM) insan hakları uzmanları, Cammu Keşmir'de yaklaşık 20 gündür devam eden ifade özgürlüğü, bilgiye erişim ve barışçıl protestolara ilişkin kısıtlamaların sonlandırması için Hindistan'a çağrıda bulundu.

Binlerce liralık ilaç çöp oluyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde öğrenciler evlerinde kullanılmayan miadı dolmuş ilaçları topladı. Çöpe gidecek olan toplam 146 bin liralık ilaç hastane girişinde sergileniyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter