Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.08.2024, 11:09 AM (GMT)

News - Haberler

Somali tarih yazdı

- Somali Milli Futbol Takımı, tarihinde ilk kez FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde galibiyet aldı- Son olarak 1984'te Afrika Uluslar Kupası Elemelerinde Kenya’yı yenen Somali, 35 yıl sonra bir turnuvanın elemelerinde maç kazandı

Yenikapı'ya getirilen araçlar hakkında AKP'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla AKP dönemindeki israfın kanıtı olarak Yenikapı'ya getirilen araçlarla ilgili AKP'den açıklama geldi. İBB Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, "Söyledikleri, algı yaptıkları iddiaları ispatlamaya çalışıyorlar. Ama bu araçları çekerek bugünden itibaren İstanbul'da hizmeti durdurmuş durumdalar" dedi.

Niğde U12 Cup turnuvası başladı

Niğde'de, 12 yaş altı takımların mücadele verdiği "Niğde U12 Cup" turnuvası başladı. Turnuvanın açılışına Süper Lig'de görev alan Aykut Kocaman ve Rıza Çalımbay ile Ertuğrul Sağlam'ın da aralarında bulunduğu teknik direktörler de katıldı.

Irak'taki Enfal katliamı sırasında toplu mezardan çıkarak kurtulan Teymür Ahmed: Kalbim o gün annem ve kızkardeşlerimle öldü

Iraklı Kürt Teymür Abdullah Ahmed'in köyü 1988 yılında Saddam Hüseyin güçleri tarafından basıldı, Teymür Ahmed komşuları, annesi ve kızkardeşleriyle birlikte kurşuna dizilerek toplu mezara atıldı ama oradan sürünerek canlı çıkmayı başardı. Hala adalet arayışını sürdürüyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter