Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 05.21.2024, 08:18 PM (GMT)

News - Haberler

Erdoğan'dan ortak yayın sonrası ilk açıklama

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadim Dostlar Buluşması programında konuştu. Erdoğan, İstanbul'a ilişkin yaptığı açıklamada, ''Göreve geldin bizim 2,5 milyar dolar borcumuz vardı. Teslim ederken 1 milyar 250 milyon dolarla devrettim. Şimdi rakam o günden bugüne İstanbul büyüyor. Yatırımlar sürekli artıyor. Şimdi tabii ki rakam çok daha ilerde'' dedi.

Pervin Buldan ameliyat oldu

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat oldu.

Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, görüşmede İdlib başta olmak üzere bölgesel güvenlik konularının ele alındığı belirtildi.

Mansur Yavaş hakkında dava

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığının iddianamesi üzerine Ankara Batı 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş hakkında avukatlık yaptığı döneme ilişkin senetle mükerrer tahsilat yapmaya çalıştığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanmak" suçundan, senedi veren kişiye tahsilat amacıyla çok sayıda mesaj göndererek "kişilerin huzur ve sükununu bozmak" suçundan son soruşturma açılmasına karar verdi . Mahkeme, kararı Yavaş'ı yargılaması için suçun işlendiği yerde görevli Ankara Ağır Ceza Mahkemesine gönderdi

Et ve Süt Kurumu'ndan "Sağlıksız et" açıklaması

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü: "Teslimatı yapılan tüm et ve et ürünlerimizde hiçbir şekilde sağlıksız et veya bunlardan elde edilen işlenmiş ürünler kullanılamaz ve bugüne kadar da kullanılmamıştır"

CHP'liÇelebi: Yoksul aile çocukları da bedelliden faydalanabilsin

TBMM Milli Savunma Komisyonuüyesi ve CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 'Askeralma Kanunu Teklifi' ile ilgili, "Yasayı durdurma niyetinde değiliz. Sadece daha güçlü çıkabilmesi için çalışıyoruz. Aynı zamanda yoksul ailelerin çocuklarının da bedelliden faydalanabileceği ortam sağlanmasını istedik"dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter