Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.01.2024, 12:02 PM (GMT)

News - Haberler

Hasankeyf için ‘atlayacaklar’

Hasankeyf’i Yaşatma Girişimi Ilısu Barajı’nın suları altında bırakılmaya çalışılan Hasankeyf için 14 Temmuz Pazar günü tüm yurttaşları Hasankeyf’te Dicle Nehri’ne atlamaya çağırdı.

Ölen adamı kendi köpekleri yedi

ABD polisinin hakkında kayıp ilanı bulunan bir adamla ilgili yaptığı araştırmalar sonucunda, kayıp kişinin köpekleri tarafından öldürüldükten sonra yenmiş olabileceğini açıkladı.

'5 günde 3 santimetre uzadı'

Uluslararası Uzay İstasyonu için gönüllülerle para karşılığı yapılan bilimsel deneylere katılan Fyodor D. 5 günde 3 cm kadar uzadığını söyledi.

Reyhanlı patlamasında tutuklu sayısı 5'e çıktı

Reyhanlı'da meydana gelen patlama sonrası 22 şahıs gözaltına alındı, 5'i tutuklandı, 12'si sınır dışı edildi, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 2'sinin ise emniyetteki sorguları sürüyor.

İBB Meclisi'nde borçlanma freni

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde borçlanma talebi tartışma yarattı. İBB AKP Grubu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun borçlanma talebini bugün gerçekleşen mecliste kabul etmedi. 2 Milyar 225 Milyon lira borçlanma yetkisi AKP’li Meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilmeyerek, sadece 1 milyar 525 milyon lira borçlanma yapılması için yetki verildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu belediyenin daha yüksek borçlanma ihtiyacı olduğunun altını çizdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter