Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.17.2024, 08:10 AM (GMT)

News - Haberler

Eren Erdem'in ailesinden mektup: Trump'a tweet attıramayız

Tutuklu CHP PMüyesi ve eski milletvekili Eren Erdem'in ailesi bayram öncesi bir mektup yazdı. Aile mektubunda, "Biz Anadolu'nun öz yurttaşlarıyız ve oğlumuzun tutsaklığına son verebilmek için ne Merkel'i arayabilir ne de Trump'a tweet attırabilir ne de FETÖ borsalarında yüklü ücretler ödeyebiliriz.Yalnızca adalet arayışımızı ait olduğumuz toplumumuzla paylaşarak dayanışma talep edebiliriz" dedi.

İstanbul trafiğinde tatil yoğunluğu başladı

İSTANBUL'un trafiğinde tatil yoğunluğu başladı. Kentte saat 16.00 sıralarında başlayan yoğunluk saatler ilerledikçe artıyor. İstanbul'un giriş ve çıkışlarında havadan ve karadan trafik denetimleri yapılıyor.

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda iddianame tamamlandı! 37 yıl hapsi isteniyor

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa istismarda bulunduğu gerekçesiyle 18 yaşındaki Pakistan uyruklu Mohammad V. ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüpheli Mohammad V.'nin "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 37 yıla kadar hapsi istendi.

Profesörden ürküten tahmin: Bu yıl 10 bin hektar orman alanı yanacak

TÜRKİYE Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şubesi Başkanı Prof. Dr. Neyişçi, 80 yıllık orman yangınları istatistiki verilerini incelediklerini, bu yıl Türkiye genelinde 1000 orman yangını çıkacağını ve 10 bin hektar orman alanının yanacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Dilencilerinüzerinden ses sistemi çıktı

Çorum'da, dilencilik yaparken yakalanan ve üzerlerinden ses sitemi çıkan Hüseyin A. ve Durmuş K., ne için kullandıklarını soran zabıta görevlilerine, "İnsanlara sesimizi duyurmaya çalışıyoruz" dedi.

Kocasını öldürüp parçalara ayırdı

Hatay'ın Belen ilçesinde, eşi Mikail Z.'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini 4 parçaya bölüp, oturdukları binanın arka bahçesine gömen Havva Z., tutuklu yargılandığı davada, kocasını önceki evliliğinden olan kızına cinsel istismarda bulunduğu için öldürdüğünü öne sürdü.

'Pedofili' içeren ifadelerin bulunduğu Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı ve yayıncısı hakkında istenilen cezalar belli oldu

"Zümrüt Apartmanı" adlı kitabın yazarı Abdullah Şevki Yurtvermez hakkında 'müstehcenlik’ suçlamasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar, kitabı basan yayınevi sahibi Alaattin Topçu hakkında da ‘müstehcen yayın yapmak’ suçlamasıyla 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Rizeli yaşlı teyze İmamoğlu'na böyle seslendi!

İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugünkü seçim turuna Bahçelievler Zafer Mahallesi'ndeki semt pazarında başladı. Ekrem İmamoğlu'nun Rizeli yaşlı teyzeyle diyaloğu dikkat çekti.

Özdemir İnce - İslamcıların büyük hedefi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİslamcılarınbüyük hedefi -25 Mayıs 2019 tarihli Sözcü ve Korkusuz’da “Malezya’da oruçpolisi göreve başladı” başlıklı bir haber okudum. Siz de okuyun:“Halkın yüzde 61’i Müslümanolan ...

Emre Kongar - Medyanın sefaleti, Cumhuriyet, TELE 1 ve 18 Dakika

Medyanın sefaleti,Cumhuriyet,TELE 1 ve 18 Dakika -Dün iktidarın Türkiye’yi içine sürüklediği“BüyükAhlâk Bunalımı”nı yazmıştım.Bugün bu “AhlâkBunalımı”nın hem sebepleri hem de sonuçları arasında yer alan, tam 23 Haziran seç...

Ali Sirmen - Acaba daha kaç M.Y. var?

Acaba dahakaç M.Y. var? -Eğer, toplum yüksek yargının temyizi olmayan kararında, boş yere adalet ararken, adaletin en önemli güncel sorunu, savunmanın etek boyu oluyorsa, o ülke adalet açısından gerçekten çok sorunlu demektir.Eğer bir ülkede adalet sor...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter