Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 06.17.2024, 10:00 AM (GMT)

News - Haberler

Bahçeli'den 'mektup' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın 23 Haziran seçimleriyle ilgili mektubu için konuştu. HDP'nin Öcalan'ın çağrısına uymamasını eleştiren Bahçeli, "PKK’nın siyaset acentesi HDP’nin teröristbaşının uyarısına rağmen marazi ve mahsurlu stratejisinde bir değişikliğe gitmeme iradesi 23 Haziran üzerinde oynanan ahlaksız oyunu iyice gözler önüne sermiş olacaktır" dedi.

Fransa’da Türk mucizesi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trErman Kunter, küme düşme hattında aldığı Cholet'yle şampiyonu yendi, ligde kaldı, kentin kahramanı oldu

Tuncay Mollaveisoğlu - Umut kumarına can koyanlar: Ege’de boğulan insanlık...

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr“Her şey bitti!” diyecekti sonunda... -Ege’de umuda açılan binlerce göçmen gibi Irak’lı baba Oner Rahad da şansını denemişti. Eşi ve 4 çocuğu ile insan tacirlerinin tehlikeli kumarını göze almış, Kuşadası üzerinden Yunanistan’a geçmek istemişti.Hatırlayacaksınız, daha geçen sene a...

Rehavet yok herkes sandığa

Seçim çalışmalarını sürdüren İmamoğlu, kendisiniönde gösteren anketlere karşı seçmeni uyardı.İmamoğlu, “Bir anket furyasıdır başladı. Anketlerebiraz tereddütlü bakmakla birlikte yüzümüzgüleç. Ancak gerçek anket sandıkta. Ben henüzİstanbul’a dönmemiş arkadaşlarımı selamlıyorum;siziözledik, çabuk gelin” dedi.

Erdoğan'dan bu kez de Barzani atağı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani’nin yarın Türkiye’ye geleceğini duyurdu.

Amelie Lens performansı bu gece

Elektronik müzik ve tekno camiasının yeni yıldızlarından Amelie Lens, bu akşam Zorlu PSM’de özel bir performansa imza atacak. “Dünya da hayallerim de çok büyük” diyen Belçikalı genç DJ’in iki sahnede eşzamanlı olarak gerçekleşecek “Exhale by Amelie Lens” başlıklı performans saat 23.00’te başlayacak.

Sezai Temelli: HDP'nin tavrı zaten nettir

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Öcalan'dan gelen mesajları kendi hukuk bürosu açıklar. Biz ilkelerimiz gereği bu açıklamayı bekliyoruz. HDP'nin tavrı zaten nettir." dedi.

Nice 10 yıllara...

Süreyya Operası’ndaki gecede “Özel Ödül” Borusan Sanat’a sunuldu. Onur ödülleri Mine Yenice Kurtoğlu ve Murat Duyan’ın oldu. Gecenin sonunda İlber Ortaylı çarpıcı bir konuşmaya imza attı.

‘Aldırış etme'

Pera Film, her yıl kutladığı Onur Haftası kapsamında bu yıl “Aldırış Etme” başlıklı özel bir seçki sunuyor.

Altyazı Sinema Derneği kuruldu

2001’de kurulan Altyazı Sinema Dergisi, yolculuğuna Mart 2019’da kurduğu Altyazı Sinema Derneği ile devam ediyor. Sinema alanındaki ifade özgürlüğü ve hak ihlalleri meselelerine odaklanacak “Altyazı Fasikül: Özgür Sinema” adlı ek, iki aylık olarak yayımlanacak Altyazı Sinema Dergisi’yle beraber ücretsiz dağıtılacak.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter