Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.01.2024, 03:54 AM (GMT)

News - Haberler

TUSAŞ’ta torpil iddiası! Kotil, ailesini yerleştirmiş

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’DE (TUSAŞ) genel müdürlüğüne atandıktan sonra kurumda tasfiyeler gerçekleştiren Temel Kotil’in önemli görevlere akrabalarını getirdiği iddia edildi. Kotil’in TUSAŞ’ta çalışan akrabalarının listesini sosyal medya hesabından yayımlayanİBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, “TAİ’yi (TUSAŞ) Temel Kotil ailesi zapt etmiş” ifadelerini kullandı.

İş Sanat sezonu BİFO ile açtı

İş Sanat 20. konser sezonunu Avusturyalı şef Thomas Rösner yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) ile açtı. İlginin çok yüksek olduğu konserin solisti, İş Bankası ve Meriç Soylu ailesinin işbirliğiyle gerçekleşen, parlayan yıldızları konserlerinin 2018-2019 sezonu birincisi genç keman sanatçısı Demirhan Gökbudak idi.

4. Uluslararası Karikatür Festivali başladı

Çukurova Belediyesi’nce bu yıl 4’cüncüsü düzenlenen Çukurova Uluslararası Karikatür Festivali, yurt dışından ve yurt içinden ünlü çizerlerin katılımıyla başladı.

Belediye otobüsü otomobile çarptı: 1'i ağır 3 yaralı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet GazetesiEyüpsultan'da TEM Bağlantı Yolu Edirne istikametinde belediye otobüsü aynı yönde ilerleyen bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 3 kişi araçta sıkıştı. Sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Pakdemirli kendini savundu:‘Zaman kötü’

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bakanlığının bütçesinin görüşmeleri sırasında, tarımda büyük bir çöküşün yaşandığına dair eleştirilere yanıt verirken “Çok güzel ve iyi bir zamanda belki bakanlık görevini devralmadık” diye konuştu.

Manidar istifa

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın avukatları, devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesine ilişkin davada, müşteki eski bakanlar Ali Babacan, Sadullah Ergin ve Beşir Atalay’ın avukatlığından istifa etti. Bu kararın, üç ismin AKP’den istifa edip yeni parti hazırlıkları yaptığı bir süreçte gelmesi dikkat çekti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter