Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.08.2024, 05:02 AM (GMT)

News - Haberler

Orhan Bursalı - Yargı: Cumhuriyeti, anayasayı, yasaları kim koruyacak?

Yargı: Cumhuriyeti, anayasayı, yasaları kim koruyacak? -İktidar içinde “kanat savaşları”nın yeni hedefi Adalet BakanıAbdulhamit Güldişli çıktı.Pelikancıadıyla matuf, iktidar içinde bir grubun adına “silahşörlük” yapanlar, şimdilik ikinci bi...

Erdal Atabek - Kırık sandalye...

Kırık sandalye... -Saray’ın konuğuna verilen “kırık sandalye” sadece tatsız bir olay ya da kaba bir şaka olsaydı unutulması doğru olurdu.Oysa bu davranış hiçbir ev sahibinin hiçbir konuğuna yapmaması gereken bi...

“Sürprize izin vermedik”

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr- A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş:"Sürprize izin vermedik. İki maçta 6 puan aldık. 2020 Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz.”

Mezarda gelen adalet

“Kumbara çaldı” diye 15 yaşında tutuklanan Emirhan Nas, bir ay sonra cezaevinde intihar etti. AYM, 5 yıl sonra Emirhan’ı ölüme götüren tutuklamanın hukuki olmadığına karar verdi.

Teşekkürler Arnavutluk

- H Grubu'nda Moldova'yı 4-0 yenen Türkiye ve Andorra'yı 3-0 ile geçen Fransa, 15'er puana ulaştı- İngiltere'nin Kosova'yı 5-3 mağlup ettiği A Grubu maçında Fenerbahçeli futbolcu Muric, bir gol 2 asistle oynadı.

Eleştiriler ihraç nedeni

AKP MYK, yeni sistem, Cumhurİttifakı ve pelikan eleştirilerini parti tüzüğüne aykırı buldu

Başkanlık tutmadı

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun masasındaki ankete göre başkanlık sistemine var olan destek yüzde 40’ın altına düştü. Anket çalışmasına göre MHP seçmeninin de yüzde 64.1’i başkanlıktan memnun değil.

Yavaş'tan 'çocuk koruma evleri'ni soran AKP'lilere yanıt: Tecavüz vakası var ortada

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda, Başkan Mansur Yavaş ile AKP'li Murat Köse arasındaki, çocuk koruma evlerinin kapatılmasıyla ilgili tartışmaya Yavaş'ın, "Söylemek istemiyorum da tecavüz vakası var ortada. Konuşturmayın beni. Gel ben sana belgesini vereyim. Çocukları sen düşünüyorsun da biz mi düşünmüyoruz. Kanuna uymak istiyoruz, sizin çıkarttığınız kanuna" sözleri damga vurdu.

Hasta sağlığı tehlikeye atılıyor

İstanbul Eczacı Odası (İEO) Yönetim Kurulu, “İnsan kanından üretilen ve hastalarımız için hayati önemde olan kan ürünü ilaçları konusunda, son dönemde hastalarımızın sağlığını tehdit edecek boyutta gelişmeler yaşanmaktadır” diyerek bir bildiri yayınladı.

Ahmet Atakan, katledilişinin 6’ıncı yılında anıldı

Hatay’ın Armutlu Mahallesi’nde, 10 Eylül 2013’te Abdullah Cömert yürüyüşü ve ODTÜ direnişine destek eylemi sırasında polisin müdahallesi sonucu katledilen Ahmet Atakan, ölümünün 6’ıncı yılında mezarı başında anıldı.

Işık umudu: Kornea nakli

Prof. Dr. Alimgil: Gözünaçık, ön penceresi olarakadlandırılan korneanınişlevini yerine getirebilmesiiçin temiz, pürüzsüz vesağlıklı olması gerekir.Kornea nakli, zarar görmüşveya hastalıklı bir korneanın,bağışlanan kornea dokusuile değiştirildiği cerrahi birprosedür.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter