Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 06.04.2024, 11:09 AM (GMT)

News - Haberler

AKP'li siyasetçiye cinsel saldırıdan soruşturma

AKP teşkilatı önde gelen bir siyasetçinin işlediği cinsel suçla çalkalanıyor. Kendisi de partinin önemli il teşkilatlarından birinin merkez ilçe yöneticisi olan Z.D., partinin ilçe başkanı D.A.'nın da olduğu bazı isimlerin kendisine karşı işlediği cinsel suçlar nedeniyle 22 Ağustos'ta Savcılığa şikayetçi oldu.

Otomobil bagajında ağır yaralı bulundu, hastanede öldü

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, kaza yaptıktan sonra içindeki 2 kişinin kaçtığı otomobilin bagajında darbedilerek ağır yaralanan Yalçın Dündar (41), bulundu. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Dündar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kaçan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı

Ateşlenen çocuğa müşahede odasında müdahale edilmemesi görüntülerine soruşturma

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, yüksek ateş şikayeti ile devlet hastanesine götürülen Merva Tekçe'ye (3), iddiaya göre, doktor muayenesinin ardından gönderildiği müşahede odasında görevli olmadığı için müdahale edilmedi. Bunun üzerine annesi çocuğun ateşini kendi imkanları ile soğuk su ve havluyla düşürmeye çalıştı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlatılacağını belirtti.

Burhan Kuzu doğalgaza zam yapanı buldu!

AKP kurucusu, TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı, Anayasa Profesörü Burhan Kuzu'nun dün gece yapılan doğalgaz zammının ardından bugün attığı tweet 'sorumluyu buldu!' yorumlarına sebep oldu.

Head&Shoulders’tan millilere tam destek!

Türk basketboluna “Kazanmak Kafada Başlar” mottosuyla destek veren Head&Shoulders,“Özgüven Sponsoru” olduğu Türkiye A Erkek Basketbol Milli Takımımıza, Çin'de düzenlenecek FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası için desteğini her alanda göstermeye devam ediyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter