Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.29.2024, 09:10 AM (GMT)

News - Haberler

Veysel Ulusoy - Ekonomide irtifa sorunu!

Ekonomide irtifa sorunu! -İthalatın yaklaşık yüzde doksanı ara malı ve sermaye malı iken ithalattaki düşüşü kutlamak…İçeride ara malı üretimi yüzde 8.1 ve sermaye malı üretimi yüzde 5.8 düşerken şaha kalkıyoruz yaklaşımını dil...

Mustafa Balbay - Didim’de yazarlar buluşması...

Didim’de yazarlar buluşması... -Hafta başında Didim’de 15. yazarlar bulunmasının konuğuyduk.Güzel bir yere gitmek için yapılan yolculuk da gezip görmeye dahildir. Didim’e gidişin özellikle Söke’den sonrasını ayrıca seviyorum. O uçsu...

Orhan Bursalı - Bir yalancı, kışkırtıcı ve utanmaz CEO: McCluskey

Bir yalancı, kışkırtıcı ve utanmaz CEO: McCluskey -Adamın söylediği tek doğru, madenin kaymağını yiyecek, üç beş kuruş dataş öğütmekte,hafriyat yapmakta, dağı altüst etmekte,kazmakta, taşımakta çokusta olan Türkleredeçöpçülük işleri karşılığ...

Zülal Kalkandelen - Betonun üzerine ağaç mı çizeceğiz?

Betonunüzerine ağaç mı çizeceğiz? -Varşova’nın sokaklarında yürürken bir tür görsel tarih geçidinin içinden geçiyormuş gibi hissediyor insan. Bazı kentlerin aksine ilk gördüğünüzde hemen vurulacağınız bir albenisi yok ama ayrıntılar çarpıcı.

Özdemir İnce - Tarih ve sınıf bilinci üzerine

Tarih ve sınıf bilinci üzerine -Bugün okuyacağınız yazıyı 18.10.2006 tarihli Hürriyet gazetesinde yayımlamıştım. “Sol” üzerine yazdığım bir yazı dizisi içinde yer almaktadır. Bir zamanlar Hürriyet gazetesinde böyle yazılar yayımlanırdı. 12 yıl sürdü.

Galatasaray'a erken uyarı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trSonşampiyon Galatasaray’ın Süper Lig’in ilk maçında Denizlispor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyet ve ortaya koyduğu kötü futbol Sarı-Kırmızılı camiada endişeye neden oldu.

Bolu Dağı’nda feci kaza! Otobüs TIR’a çarptı

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde, TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 37 kişi yaralandı. Otobüste sıkışan sürücü ve 2 muavin, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

4 kişinin bulunduğu otomobil suya gömüldü

Bartın'da, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil sel kapanına devrildi. Kazada bir kişi kendi imkanları ile dışarı çıkmayı başarırken, 4 kişi ise otomobille birlikte suya gömüldü.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter