Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.29.2024, 09:11 AM (GMT)

News - Haberler

Kayseri'de kazanan Alanyaspor

Süper Lig'in ilk haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, kendi sahasında Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş Sivas'ta farklı mağlup

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun ilk haftasında Beşiktaş deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın gollerini 30. dakikada Mert Hakan, 54. dakikada Yatabare ve 76. dakikada Emre Kılınç kaydetti.

Ata’ya gidecekler

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılacak adli yıl açılış törenine Türkiye’deki avukatların çoğunluğunu oluşturan barolar katılmayacağını açıkladı. Türkiye Barolar Birliği ise katılma kararı aldı.

Orhan Ak'a Sivas'ta tepki

Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig ilk hafta mücadelesinde Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Orhan Ak, tepkilerin ardından yedek kulübesinden ayrıldı.

KORU Projesi, mirası geleceğe taşıyor

Kültürel Mirası Koruma Derneği’nin Edinburgh World Heritage ile beraber yürüttüğü, British Council tarafından Kültürel Koruma Fonu kapsamında desteklenen, Kültürel Mirasın Korunmasında Kapasite Geliştirme (KORU) Projesi, kültürel miras bilincinin artırılması ve mirası korumak için doğru yöntemlerin benimsenmesini amaçlıyor.

RockA, festivali salladı

Son teklisi“Unutulur Her Şey” ile dikkatleri üzerine toplayan Türk alternatif rock müziğinin başarılı gruplarından RockA, Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde düzenlenen Büged Fest kapsamında sahneye çıktı.

Genç, cesur ve yetenekli...

Resim felsefesi ile ilgilenen Defne Hadiş, Darüşşafaka’nın desteğiyle bugüne kadar altı sergi açtı. 26. Dünya Felsefe Olimpiyatları’nda ‘Onur Ödülü’ne de değer görülen genç yetenek önümüzdeki üç yıl boyunca Milano’da tam burslu olarak sanat ve felsefe eğitimi alacak.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter