Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 06.03.2024, 12:57 PM (GMT)

News - Haberler

Trump ile Johnson, ABD-İngiltere ilişkilerini görüştü

ABD Başkanı Donald Trump ile İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson arasındaki ilk resmi telefon görüşmesinde, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin derinleştirilmesi konusunun ağırlıklı olarak ele alındığı bildirildi.

‘Yusuf ile Kenan’...

Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nin düzenlediği ve ağustos sonuna kadar sürecek “Yazlık Sinema” günleri, Ömer Kavur’un yönettiği 1979 yapımı “Yusuf ile Kenan” filmiyle devam ediyor.

MilyonFest Arsuz sona erdi

Rock ve alternatif müzik sahnesinden isimlerin katılımcılarla buluştuğu, Milyon Yapım’ın yeni festivali MilyonFest Arsuz sona erdi. Festivalin son gününün kapanışını usta sanatçı Selda Bağcan ve Duman yaptı.

Tuğçe Tuna’yla ‘Yoğun Dans Günleri’

MSGSÜ Çağdaş Dans Ana Sanat Dalı’nda eğitim veren Prof. Tuğçe Tuna’nın danışmanlığında hazırlanan “Yoğun Dans Günleri” bu sene 26-31 Ağustos tarihleri arasında Beykoz Kundura’da gerçekleşiyor.

Tunç Soyer'den 'akraba atamaları' açıklaması

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’li başkanların yönettiği bazı belediyelerde tartışma konusu olan akraba atamalarına yönelik yaptığı açıklamada, "Ankara’ya bakarsanız, akrabaların yakınların nerelerde hangi görevlere getirildiklerini görürsünüz. İzmir’de buna ne ilçe belediye başkanlarımız ne biz asla sıcak bakmıyoruz" dedi. Soyer,kardeşinin Büyükşehir Belediyesi ve İZVAK’ta gönüllü olarak hizmet verdiğini söyledi




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter