Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 06.10.2024, 09:35 AM (GMT)

News - Haberler

İYİ Parti kurucu üyesine saldırı

İYİ Parti'nin kurucularından Metin Bozkurt, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde kimliği belirsiz 8 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradı. Bozkurt’un hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Dışişleri'nden BM'nin Kaşıkçı raporuna ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, BM Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard’ın gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında bugün yayınladığı rapora ilişkin yaptığı açıklamada "Sözkonusu cinayetin aydınlatılmasına yönelik olarak ilgili makamlarımızca titizliklesürdürülmekte olan soruşturma kapsamında varılan tespitleri teyit etmektedir." ifadelerine yer verdi.

Meteoroloji'den birçok il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Aksaray ve Kırşehir ile Konya'nın kuzey, Ankara'nın güney ve Eskişehir'in doğu ilçelerinde, aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. Samsun'da da bu gece saatlerinden sonra başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın, yarın akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor.

İstanbul’da da hak teslim edilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pazar günü gerçekleştirilecek olan İstanbul seçimine ilişkin, “Ankara’da hak teslim edildi. İstanbul’da da hak teslim edilecek” dedi.

‘23,5 Hrant Dink Hafıza Mekânı’

Katledilen Agos gazetesi kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink adına kurulan toplumsal hafıza mekânı, ‘’23,5 Hrant Dink Hafıza Mekânı’’ kapılarını açtı.

Gauguin’in ilk eseri satıldı

Post Empresyonizminöncülerinden olan Parisli ressam Paul Gauguin’in ilk resmi olarak bilinen, 17 yaşındayken yaptığı suluboya tablosu, geçtiğimiz pazar satıldı.

Marilyn Monroe heykeliçalındı

Hollywood’un ikonik isimlerinden Marilyn Monroe’nun Hollywood Walk of Fame’de bulunan gümüş Four Ladies of Hollywood kamelyasının en tepesindeki heykeli çalındı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter