Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 06.11.2024, 03:58 AM (GMT)

News - Haberler

‘Aldırış etme'

Pera Film, her yıl kutladığı Onur Haftası kapsamında bu yıl “Aldırış Etme” başlıklı özel bir seçki sunuyor.

Altyazı Sinema Derneği kuruldu

2001’de kurulan Altyazı Sinema Dergisi, yolculuğuna Mart 2019’da kurduğu Altyazı Sinema Derneği ile devam ediyor. Sinema alanındaki ifade özgürlüğü ve hak ihlalleri meselelerine odaklanacak “Altyazı Fasikül: Özgür Sinema” adlı ek, iki aylık olarak yayımlanacak Altyazı Sinema Dergisi’yle beraber ücretsiz dağıtılacak.

Erdoğan'dan 'İmamoğlu' açıklaması: Cezası belli bir süreyi aşarsa başkanlığı düşecektir

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı sosyal medya ve TV ortak yayınında Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik açıklamalarda bulundu. Zaten yasalarımızda bir ilin valisine, yöneticisine bu tür küfürlerin karşılığı buralarda belli.İmamoğlu seçilirse belli bir süreyi aşan cezayı alması halinde bu düşecektir, o süreyi aşmazsa zaten görevine de devam eder'' ifadelerini kullandı.

AKP'nin adayı değil, AKP'li Cumhurbaşkanı ekrana çıkıyor

Yenilenecekİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine üç gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir hamle daha geldi. "Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan duyuruda Cumhurbaşkanı Erdoğan'un bu akşam televizyon ve sosyal medya hesaplarından ortak yayın yapacağı duyuruldu.

Trump:İran çok büyük bir hata yaptı

ABD Devlet Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından İran’a yönelik yaptığı paylaşımda ‘İran çok büyük bir hata yaptı’ ifadelerini kullandı.

Akşener'den Erdoğan'a 'özür' soruları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Çatalca'da yurttaşlara seslendi. Akşener, burada yaptığı konuşmada İmamoğlu'nu Ordu valisinden özür dilemeye çağıran Erdoğan'a “Ananı al da git” dediğin çiftçiden özür diledin mi?, Milletin yarısına ‘adiler’ diyen Tarım Bakanı’ndan özür talep ettin mi?, Gaziantep’de millete ‘öküz’ diyen milletvekilinden özür talep ettin mi?" diye sordu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter